RAAMDECORATIE

DE FINISHING TOUCH

Mooie stores of gordijnen zijn de finishing touch die uw kamer tot een mooi geheel maakt. Of u nu op zoek bent naar raamdecoratie om uw privacy te garanderen of om zonlicht deels of volledig buiten te houden, bij V&B Binnenhuisdecoratie vindt u de gordijnen die u zoekt! 

Gordijnen op maat

Meer zelfs, wij maken uw gordijnen en stores volledig op maat! Daarbij meten we uw ramen op en staan wij ook in voor de plaatsing van uw stores en gordijnen. Zo kan u ervan op aan dat deze correct worden opgehangen.

Graag gordijnen op maat? Contacteer ons hier of kom langs in onze winkel!

De juiste zonnewering

We kennen het allemaal wel: storend zonlicht op het scherm van onze televisie of een ongelooflijke hitte in huis door onbedekte ramen. De zon kan uw woonkamer of slaapkamer doen baden in een overvloed van licht. Spelen met of het filteren van dit licht kan met de gepaste zonnewering.

We helpen u dan ook graag verder bij het kiezen van de juiste zonnewering, In onze toonzaal kan u eigenhandig nagaan welk type zonnewering het beste bij uw eisen past. 

Rolgordijnen (Luxaflex)

Vouwgordijnen

Duo rolgordijn installatie bij klant (bece)

Houten lamellen

Gordijnen installatie bij klant

Verticale lamellen

Zonnewering naar jouw smaak

Ook voor het opmeten van uw ramen en het plaatsen van zonnewering kan u op ons beroep doen. Zo kan u er van op aan dat deze correct worden opgehangen.

Vraag dus gerust meer informatie indien u ons wil inschakelen om uw zonnewering te plaatsen.

Ruim aanbod

Ga je voor een strakke moderne look of kies je liever voor vol gordijn met patroon voor een luxueuze uitstraling? Wij hebben voor ieder wat wils.