BEHANG

KIES HET BEHANG DAT BIJ JE PAST

Op zoek naar een trendy, neutraal of vintage behangpapier? Bij ons vind je een ruime keuze aan verschillende kleuren en motieven om jouw droomruimte volledig af te maken. Want niets creëert meer sfeer in eender welke kamer in het huis dan een muur met mooi behangpapier. In combinatie met complementaire verfkleuren verandert u in een oogopslag de toon in een kamer. Behangpapier is dan ook hipper dan ooit!

Persoonlijke begeleiding

Keuze maken uit honderden motieven? We snappen dat dat een zware klus kan zijn. Maar daar zijn wij van V&B Binnenhuisdecoratie uiteraard voor om u bij die keuze te helpen kiezen. In combinatie met de gepaste raamdecoratie werken wij indien gewenst uw interieur tot in de puntjes af.

Onze merken van behangpapier

Eén van de meest gekende producenten van behangpapier is uiteraard Arte. In hun diverse collecties vindt u zonder probleem het behangpapier dat bij uw woonkamer, slaapkamer, inkomhal, bureau, … past en omtovert tot uw droomruimte!

Laat u alvast inspireren door enkele van hun stijlvolle behangpapieren.

Glasvezel en vliesbehang

Naast Arte zijn er uiteraard nog tal van andere merken die u in onze winkel terug kan vinden. Ook voor glasvezel of vliesbehang kan u bij ons terecht. Hier vindt u alvast enkele foto’s van behang uit de collectie van Hooked On Walls.

Personaliseer je ruimte

Geef uw interieur een stijlvolle update door te spelen met verschillende patronen en stoffen.